Ontdek de mooiste plekken

Reizen naar verrassend Canada

Heerlijk rond reizen in de natuur van het verrassende Canada. Beleef een avontuur vol met mooie natuur, wilde dieren en moderne steden. Door de vele mooie plekken in Canada als: Banff National Park, Niagra watervallen en Icefields Parkway zijn er honderden plekken waar je prachtig kan overnachten. Daarnaast moet je natuurlijk de grote steden niet vergeten te bezoeken. Vancouver, Montreal, Toronto en Calgary zijn meer dan de moeite waard!

Veelzijdig Amerika

Ervaar het veelzijdige Amerika en reis door de gehele westkust. Plan een mooie route en bewonder onder andere: Las Vegas, Zion National Park, de Grand Canyon, Death Valley, Yosemite, Lake Tahoe, San Fransisco, Los Angeles en San Diego. Aan de westkust heb je precies een goede afwisseling tussen natuur en stad!

Het zonnige zuiden

Reizen met de camper is ideaal en je bent zo in het zonnige zuiden van Spanje. Lekker buiten BBQ-en aan de costa. Vele denken bij Zuid-Spanje alleen aan strand, zon en cocktails terwijl er veel meer te beleven valt. Zo is het zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan Málaga, Córdoba, Sevilla en Granada. 

  Rijke geschiedenis van Italië

Reis naar Italië met de vouwwagen of camper door de rijke geschiedenis. Geniet van lekkere gerechten en ontdek de mooie steden en natuur. De hoogtepunten die je sowieso niet mag missen zijn: Lucca, Florence, Siena, watervallen van de Cascate delle Marmore en het meer van Trasimeno.