Dit mag je zeker niet missen tijdens je reis naar Canada

Dit mag je zeker niet missen tijdens je reis naar Canada

14 september 2019 0 By admin

Canada is een enorm land met veel mooie landschappen en grote steden. Er zijn veel mooie locaties om te bezoeken wanneer je een camperreis door Canada maakt. Veel mensen willen graag de hoofdstad Ottawa bezoeken, de Niagarawatervallen zijn niet te missen en ook in het Westen van Canada is een hoop te zien en beleven. Doordat er zoveel keuze is, kan het erg lastig zijn om te bepalen welke locaties je moet bezoeken tijdens je reis in Canada. Wij hebben drie locaties op een rij gezet die zeker een bezoek waard zijn.

De enorme watervallen

Een locatie die je zeker niet mag missen is Niagara Falls. Deze watervallen vind je op de grens tussen Canada en Amerika. De plek is een enorm toeristische plek, maar dit maakt het zeker niet minder mooi. Je kunt de watervallen vanaf de kant bekijken, maar er worden vaak ook boottochten georganiseerd waardoor je ze vanaf het water kunt bekijken. In de buurt van de watervallen zijn veel restaurants en toeristische attracties. Hier zul je je dus zeker niet vervelen.

Wijngaarden en natuurparken

In het westen van Canada is een prachtige natuur te vinden. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de ‘Canadian Rockies’, het Canadese gedeelte van de Rocky Mountains. In het gebergte zijn verschillende natuurparken te vinden waarin je de indrukwekkende natuur kunt ontdekken. In het westen van Canada zijn ook verschillende wijngaarden te vinden. In deze wijngaarden kun je bekijken hoe de wijn gemaakt wordt en je kunt deze uiteraard ook proeven.

De prachtige stad Toronto

Ben je niet zo’n natuurliefhebber en bezoek je liever de grote stad? Dan kun je Toronto zeker niet missen. In Toronto zijn veel restaurants, musea en mooie gebouwen te vinden. Daarnaast is de CN Tower zeker een bezoek waard. De toren is ruim 500 meter hoog en is daarmee het hoogste gebouw van Canada. Vanuit de toren heb je een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast is het ook zeker leuk om de eilanden van Toronto te bezoeken. Op deze eilanden kun je je vermaken in pretparken, op het strand of tijdens een boottocht.

gallery/niagara-falls