Drie originele bestemmingen voor een vakantie in Europa

Drie originele bestemmingen voor een vakantie in Europa

27 januari 2020 0 By admin

In Europa zijn er veel leuke en gezellige vakantiebestemmingen te vinden waar jij vakantie kunt vieren. De populaire bestemmingen in Spanje en Frankrijk zijn bij veel toeristen wel bekend, maar er is meer dan de bekende plekjes in Europa. Het continent zit vol met prachtige bestemmingen waar je een leuke en gevarieerde vakantie kunt vieren. Wij gingen voor jou op zoek naar de leukste plekjes om als vakantiebestemming te kiezen, zonder te kijken naar de meest bekende bestemmingen.

Albufeira

In het zuiden van Portugal vind je de prachtige badplaats Albufeira. Deze stad is onderdeel van de regio Algarve, een prachtige regio waar toeristen maar al te graag komen. Albufeira is het bruisende middelpunt van deze regio. Een zeer gezellig centrum, een prachtige omgeving en hier kom je de mooiste hotels en resorts tegen. Op een van de meest zuidelijke plekjes van Europa is het heerlijk vertoeven. Vliegen naar Albufeira duurt ongeveer drie uur, en er gaan dagelijks directe vluchten vanuit Nederland naar deze heerlijke bestemming.

Kroatië

De afgelopen jaren is Kroatië enorm in opkomst als vakantieland. Het land heeft een prachtige kustlijn en hele gezellige en mooie steden waar je tijdens jouw vakantie kunt verblijven. Het binnenland van Kroatië is bovendien een lust voor het oog, dus een rondreis door het land is erg leuk om te doen. Een van de steden die je eigenlijk niet mag missen is Dubrovnik, een prachtige stad. Daarnaast moet je tijdens je vakantie naar Kroatië natuurlijk ook heerlijk genieten van rust, zon, zee en strand. De kans is groot dat je daar immers voor gekomen bent.

Sicilië

In het zuiden van Italië ligt het eiland Sicilië. Sicilië is een eiland waar je terecht kunt voor een heerlijke vakantie. Het land kent vele leuke badplaatsen aan de kilometerslange kustlijn die het eiland heeft. Leuke steden om te verblijven of te bezoeken zijn Palermo, Trapani of Catania. Als je op dit mooie eiland bent kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de wereldberoemde vulkaan Etna. Ook het nabij gelegen Etnaland is voor jong en oud een leuke bestemming. Op het eiland zijn veel leuke hotels en resorts te vinden waar jij tijdens je vakantie kunt verblijven. Op Sicilië wordt je met open armen ontvangen.