Op vakantie in Nederland? Dan is dit een aanrader

Op vakantie in Nederland? Dan is dit een aanrader

10 februari 2021 0 By admin

Het zat allemaal niet zo mee in de zomer van 2020, de corona pandemie gooide veel roet in het eten. Dit zorgde voor economische problemen, mede door die problemen en veiligheid van de mens werd het afgeraden of zelfs verboden om te reizen. Of dat nou naar België of naar Thailand was. Het werd afgeraden om weg te gaan en aangeraden om thuis te blijven. Dan vallen vrijwel alle opties af, als corona in de zomer van 2021 afzwakt dan worden vakanties in het binnenland waarschijnlijk weer makkelijk toegankelijk. En juist daar hebben wij een leuke optie voor!

Glamping

Glamping is een organisatie die vakantie naar een hoger leven van comfort en luxe brengt, want dat mag wel eens. Deze organisatie is niet alleen in Nederland gevestigd maar heeft ook accommodaties in vrijwel elk andere Europees land. Door deze enorme spreiding is het leuk om deze snel groeiende organisatie eens te bezoeken voor een vakantie, mits de corona maatregelen dat toelaten natuurlijk.

Glamping Accommodaties

De accommodaties die Glamping Nederland biedt variëren van kant en klaar ingerichte tenten naar houten lodges. En het mooiste is dat u vrijwel alleen persoonlijke spullen hoeft mee te nemen. De campings waar Glamping zich op bevind zijn gericht op kind vriendelijkheid, veel speeltuinen, arcade en ga zo maar door. Gaat u met het gezin op vakantie dan is dit een goede optie. Een probleem wat wel eens speelt is de slechte toegankelijkheid in zuidelijke gebieden, daar zult u geen last van hebben want het meeste wat benodigd is voor de gemiddelde vakantieganger zal in de buurt zitten. 

Welke parken voor in Nederland?

In Nederland heeft Glamping 203 accommodaties, ruime keuze dus! Een mooi principe binnen Glamping is hun top 10, als het zoeken wat te ingewikkeld word voor u is een kijkje in de top 10 nemen geen overbodige luxe. Op de nummer 1 staat De Sprookjescamping, gelegen in Overijsel. Verder zien we in de top nog wat andere Nederlands gevestigde campings voorbij komen zoals; Het Meerdal in Limburg, Het Eiland van Maurik in Gelderland en Drouwenerzand in het mooie Drenthe.  

Van plan om aanstaande zomer of even tussendoor op vakantie te gaan binnen de coronamaatregelen? Neem dan een kijkje bij een van de vele Glamping accommodaties.